Solosessie

Wanneer je worstelt met alcohol en hier een einde aan wilt maken kun je wel wat hulp gebruiken. Je kunt je aanmelden voor een online cursus, meedoen aan een offline training of een keer afspreken voor een solosessie.

Maar misschien weet je helemaal nog niet wat je wilt. En óf je wel iets wilt veranderen. Wellicht wil je eerst kennismaken om te kijken of het wel klikt tussen ons. Ook dan nodig ik je graag uit voor een individuele afspraak.

Een solosessie kan je een flinke ‘boost’ geven in je individuele proces. In deze kennismaking vertel jij jouw verhaal, vertel ik over de visie en werkwijze van Voorbij Alcohol, maken we een eerste stap naar verandering en kijken we samen wat voor jou op dit moment het beste vervolg is.

Die vervolgstappen kunnen zijn:

Zoals je ziet biedt Voorbij Alcohol geen langdurig individueel traject. Dit is omdat openheid en contact met anderen een belangrijk element is van het veranderen van je patroon. Een groepstraining geeft ongelofelijk veel mogelijkheden om te leren en te spiegelen. Als deelnemer leer je voortdurend van en aan elkaar. In een individueel traject is deze specifieke rijkdom niet te bewerkstelligen.

Een solosessie:

  • vindt plaats in Utrecht in Het Coachhuis, Oorsprongpark 7
  • kost € 115,- (incl. 21% btw) voor 75 minuten (voor een eerste sessie)
  • kost € 79,- (incl. 21% btw) voor 50 minuten (vervolgsessies)
  • is mogelijk van oktober t/m april
  • van mei t/m september in Frankrijk of via Skype, email en telefoon

Afspraak maken? Stuur dan een mailtje, je krijgt snel bericht met een aantal datumvoorstellen.

 

Op de solosessies zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 

bakkie koffie