Basistraining van 1 weekend – NU met €75 korting

De Basistraining is ‘het hart’ van Voorbij Alcohol, ons boegbeeld. Het is een intensieve training van 2,5 dag waarin je in korte tijd een flinke verandering kunt realiseren. Je krijgt theorie, doet oefeningen, deelt je ervaringen en werkt op die manier aan jezelf. In een groep. Je hoeft nog niet te weten wat je wilt met je alcoholgebruik, daar doe je juist onderzoek naar gedurende de dagen. Het enige wat je nodig hebt is nieuwsgierigheid naar jezelf, de rest komt vanzelf.

Bijna niemand die ik van tevoren spreek heeft zin in een groep… “Ik ben niet zo’n groepsmens …” hoor ik dan. Vaak durven we niet. Vaak is er zoveel schaamte dat we het liever in ons uppie oplossen zonder met de billen bloot te hoeven. Maar in het contact, in de openheid zit juist het antwoord. Door helemaal te erkennen wat je doet en wie je bent tegenover ‘fellow-drinkers’, kan er iets oplossen, smelten. En er blijkt een beeld te leven dat ‘die anderen’ allemaal hardcore slechtverzorgde alcoholisten zijn… Maar geloof me, ze zijn normaal. Of net zo gek als jij en ik. Mensen uit het onderwijs, de zorg, uit reclame- en televisiewereld, veel zzp-ers en ook gepensioneerden … Allemaal net als jij en ik. Worstelend en vol schuldgevoel. Open kunnen zijn over jezelf op een veilige plek is een ware opluchting!

In deze training werken we met de thema’s The Story of Your Life en Rise & Shine. We kijken naar de beelden die je hebt gecreëerd over jezelf. Je kunt gaan zien hoe dat je tot het hier en nu heeft gebracht. Daarnaast ga je op zoek naar jouw Essentie, jouw waarheid, jouw talenten en potentie. Wanneer je gaat zien dat alcohol de sprankeling onder de oppervlakte houdt wordt de keuze om niet te drinken een stuk eenvoudiger. Er is veel aandacht voor het individuele proces en veel ruimte voor vragen en verduidelijking. Je wordt intensief en professioneel begeleid door Petra Moes.

De Basistraining vindt plaats van vrijdagavond 19:00 uur tot zondagmiddag 18:00 uur met een terugkomavond (19:00-22:00 uur) drie weken later. Aanvang op zaterdag en zondag is 8:30 uur. Eindtijd op vrijdag en zaterdag 22:00 uur. De training vindt plaats op een conferentieoord in het midden van het land.

Deelname aan de Basistraining kost € 799,-*.

Meld je aan op 31 december of 1 januari en ontvang direct €75 korting.

Je betaalt dan dus slechts €724,-!

Hiervoor ontvang je:

  • De training, inclusief trainingsmateriaal en terugkomavond
  • Gebruik locatie, inclusief koffie, thee en fruit
  • Lunch op zaterdag en zondag; diner op zaterdag

Het bedrag is als volgt opgebouwd:

  • € 450,- voor de training, terugkomavond en trainingsmateriaal
  • € 210,- voor locatie, koffie & thee, 2 x lunch en 1 x diner
  • € 139,- voor 21% btw

De training vindt plaats op een conferentieoord in het midden van het land. Je kunt er voor kiezen om thuis te slapen of om rechtstreeks bij het conferentieoord een hotelkamer te boeken.

We adviseren je om in ieder geval op zaterdagavond te blijven slapen. Het programma die dag is zo intensief dat we je afraden om te gaan autorijden ‘s avonds laat. Bovendien is er dan nog gelegenheid voor een drankje aan de bar, kun je gelijk oefenen ; ).

De Basistraining is op 6, 7 en 8 januari 2017 met en terugkomavond op 2 februari.

De Basistraining is:

€ 799,- wanneer je betaalt met iDeal, je ontvangt via email je factuur. Je bent direct van je plaats verzekerd.

€ 799,- wanneer je betaalt met een overboeking via de bank, na ontvangst van de factuur. Je plaatsing is definitief wanneer het bedrag bij ons is bijgeschreven. Je kunt een factuur ontvangen waarop iedere verwijzing naar alcohol is weggelaten.

Je kunt ook in 3 maandelijkse termijnen betalen, dit kost € 10 euro administratiekosten. De termijnbedragen zijn: € 300,- / € 300,- / € 209,-

Mocht je onverhoopt willen annuleren? Dan gelden de Algemene Voorwaarden.

Meld je hier aan

Doorwerkgroep met tekstteaser De Verdiepingteaser De Ontmoeting

"Eigenlijk is het een uitgebreide cursus nadenken: wat wil ik nu eigenlijk echt? Wat zijn mijn werkelijke behoeften, die ik niet leer kennen omdat ik gewend ben om die met een drankje niet meer te hoeven voelen?”

Anja Meulenbelt, publicist

“Petra kenmerkt zich door authenticiteit en originaliteit. Bij haar geen trainers-taaltje. Ze is direct, confronterend, warm en zuiver. Je krijgt bij haar bijna zin om aan een lastige situatie te werken.”

Els Beekman, trainer acteur