Vette korting en verrassende nieuwtjes

De feestelijke Dorstlust X Voorbij Alcohol doos

Ook dit jaar bieden we jullie weer een heerlijke frisse doos van Dorstlust aan met een verzameling van 24 bijzondere en luxe frisdrankjes. We hebben ons best gedaan om een mooi assortiment samen te stellen van niet al te zoete en volwassen drankjes. De doos kost 32,50 in plaats van de normale winkelprijs van 45,35. Je houdt dus zo maar een dikke 12,50 in je zak. Daar bovenop krijg je bij de doos een kortingsbon van 10 euro die geldig is op het volledige aanbod van Voorbij Alcohol. Je bestelt de doos hier. Je kunt hem afhalen in de winkel in Amsterdam of thuis laten bezorgen. Dit aanbod is geldig tot 1 januari.

Programma voor mensen die al gestopt zijn

De laatste maanden werd ik steeds vaker benaderd door mensen die (soms al 3 jaar) de alcohol vaarwel hebben gezegd en ‘iets’ zochten … aansluiting, voeding, een community… Een goeie reden voor ons om te starten met een aanbod, speciaal voor mensen die niet (meer) drinken. Het is voor iedereen, of je nu op jezelf, volgens het 12- stappen programma, Jellinek of via Voorbij Alcohol gestopt bent. Er zullen themamiddagen komen en een online community. Hou de nieuwsbrief in de gaten, eind december vertel ik je meer.

De Kunst van Nuchter Leven, 6 dagen of alleen het weekend

Begin januari start voor de 4e keer de training De Kunst van Nuchter Leven. Jan zal er vanaf 2018 als vaste site kick bij zijn. De training start met een intensief weekend (wat vroeger het ‘Basisweekend’ was) en heeft 4 vervolgdagen. Het is nu ook mogelijk om je alleen voor het weekend aan te melden. Je kunt daarna kijken of je ook de andere dagen wilt doen. Zo kun je nog eens een risicootje nemen. Om mee te doen aan het weekend hoef je alleen maar te weten dat je iets wilt veranderen, zonder dat je weet hoe of voor hoe lang. Daar ga je juist mee aan de slag in die 2 dagen. Kijk voor meer info op www.dekunstvannuchterleven.nl

Ik heb ontzettend veel zin in alle vernieuwingen, bouwend op de ervaring – en een uitkristallisatie – van de afgelopen 5 jaar. Ik wens je een goed weekend en kom nog bij je terug voor de feestdagen. Onder andere met een video ‘Hoe regel ik gezellige alcoholvrije feestdagen’.