Januari, kill your darlings?

De naam januari komt van de Romeinse god Janus. Deze Janus had 2 gezichten. Met de ene
keek hij in het verleden, met de andere
in de toekomst. Dat is precies wat ik heb gedaan. Ik heb Voorbij Alcohol onder de microscoop gelegd en geëvalueerd hoe het de afgelopen jaren is gegaan. Wat is de grootste kwaliteit van Voorbij Alcohol, wat werkt niet (meer), wat kan beter, wat wordt er gemist? Uiteraard kijk ik ook naar de toekomst, waar beweegt het heen en wat zijn de trends?

Het is nogal een klus. Het kan lastig zijn de werkelijkheid te onderkennen, het voelt nukkig om heel strikt te benoemen wat belangrijk is en, vooral, wat niet. En … zoals een grenzeloos persoon betaamt houd ik er niet van om mijzelf te beperken. Terwijl dat juist is wat nodig is. I have to ‘kill my darlings’ … a hell of a job!

Aan de hand van de feiten, gevoelens en de trends ligt er nu een nieuw plan voor Voorbij Alcohol voor de komende jaren. Er gaat flink wat veranderen! Het wordt/is een enorme klus én ik heb er gruwelijk veel zin in! Want zo is het ook. De helderheid en nauwkeurigheid geven richting, focus en creëren een zekere druk, ik kom er van op stoom!

Hoe is jouw januari verlopen? Heb je al een moment genomen om te evalueren, terug- en vooruit te kijken? Stel dat je een maand niet wilde drinken, heb je je daar aan kunnen houden? Of andere zaken die je wilde veranderen? Komt het er van? Heb jij nog ‘darlings to kill?’

In Het Experiment, de e-course van 30 dagen, geef ik alle Voorbij Alcohol geheimen prijs! De ideale manier voor dagelijkse extra ondersteuning bij niet drinken én voor het opfrissen van je geheugen! ALLEEN IN JANUARI, DUS NOG 2 DAGEN, MET € 30,- korting!

KLIK HIER OM SNEL TE BESTELLEN

“Gisteren heb ik je on-line cursus het Experiment afgerond. Ik vond het een hele fijne, leerzame, goede en behulpzame training! Heel veel lof voor de manier waarop je de cursus in elkaar gezet hebt! Het was heerlijk iedere morgen een mail te ontvangen om mee aan de slag te gaan die dag.”

Uiteraard houd ik je op de hoogte van alle veranderingen via deze blog, stay tuned!